Buurtagenda

zaterdag 17 juni 2017

Bakenesser Buurt Buffet

Aanvang 17.00 uur

Locatie: Vrouwepleintje bij de Bakenesserkerk.

Organiserende werkgroep: Werkgroep Buurtactiviteiten

De afgelopen 3 jaar is de "buurtborrel" in een nieuw jasje gestoken : het bakenesser buurt buffet met thema, een heuse zit aan tafels op het Vrouwepleintje, met meegebrachte eet- en drinkwaren door buurtgenoten. Van jong te oud, van aanhang tot meegenomen vrienden.
Meer informatie »

De werkgroep is al druk bezig met mooie plannen om het ook dit jaar weer tot een success te maken en het gaat weer mooi, leuk en gezellig worden. Hou de site en uw mail dus vooral in de gaten en zet het "Bakenesser Buurt Buffet" alvast in de agenda..

Einde: ca. 20.30 uur.

zaterdag 14 oktober 2017

Bakenesser Hap & Stap

Aanvang 17.00 uur

Locatie: Bakenesserbuurt

Organiserende werkgroep: Werkgroep Buurtactiviteiten

Hap en stap in de bakenesserbuurt: eet een hapje en drink een drankje bij vier a vijf verschillende bijzondere, leuke en gastvrije adressen in Bakenesserbuurt. Voor en door de vrienden van de Bakenes. Houdt u vooral onze website en Facebook pagina in de gaten. Gastadressen zijn 1 ronde gastheer/gastvrouw en doen vervolgens weer gezellig mee. Wilt u zich opgeven als gastadres? Stuur dan een mail naar: info [at] vriendenvandebakenes.nl onder vermelding van 'Bakenesser Hap & Stap'.

Meer informatie volgt half 2016.

In deze buurtagenda vindt u de activiteiten die de Stichting Vrienden van de Bakenes organiseert, maar ook andere activiteiten in de buurt.

Wilt u een buurtactiviteit aanmelden? Stuur dan een e-mail naar info [at] vriendenvandebakenes.nl of vul het contactformulier in.