Nieuws

zondag 11 maart 2012 17.00 - ca. 20.30 u €20 p.p.

¡ Al rennend naar de TAPAS voor het Glas-in-Lood raam van de Bakenesserkerk !

Leuk om te doen en je buren (beter) te leren kennen maar vooral een echte aanrader om de laatste loodjes (euro’s!) voor het raam in de Bakenesserkerk te verzamelen

Degene die ‘gastlocatie’ is, maakt wat TAPAS voor ca. 6 personen voor een van de drie tapas-rondes. Hij/zij weet niet wie de gasten zijn; het is dus een verrassing wie er komt! Als ‘gastlocatie’ weet je wel tijdig voor welke ronde je gasten kunt verwachten. Ook ben je zelf uitgenodigd voor een van de andere rondes en krijg je te horen waar je mag aanschuiven.

Tijdens het aperitief, dat gezamenlijk wordt gebruikt, krijgen de deelnemers hun ‘looproute’.
Na afloop van de drie tapas-rondes komen alle deelnemers samen op één adres voor de ‘after-Tapas koffie’: leuk voor de nabespreking en om te horen "wie-bij-wie-wat heeft geproefd"!

Geef je op VÓÓR zaterdag 18 februari als deelnemer (vermeld ook of je ‘gastlocatie’ wilt zijn) bij Ellie Hollaar ( elliehollaar@hotmail.com) en stort ter bevestiging van je deelname €20 p.p. op bankrekening 139.44.66.56 t.n.v. Vrienden van de Bakenes o.v.v. Running Tapas + naam van de deelnemer(s).

Alleen als je bijdrage vóór maandag 20 februari binnen is, kun je worden ingedeeld.

Wij zien uit naar deelname van vele buurtgenoten !

Stichting Vrienden van de Bakenes / Commissie Running Tapas
Ellie Hollaar - (voor info: 023-5 31 4198)
Annemarie Ebeling
Elly Meijer
Agnes Michard
Liesbeth Strasser
Mieke Wiggers
Drea de With