Nieuws

Heeft u zich al aangemeld?

Bakenesser

Hap en Stap

Hap en Stap

In dit najaar van 2015 zal op 31 oktober voor het eerst kunnen worden genoten van het najaar evenement in de Bakenesserbuurt; Bakenesser Hap & Stap.

Eindelijk een vervolg op het zeer succesvolle 'rondje Tapas' in de Bakenesserbuurt: eet een hapje en drink een drankje bij vijf verschillende, leuke en gastvrije adressen in Bakenesserbuurt. Voor en door de vrienden van de Bakenes. Elke ronde in een nieuwe groepssamenstelling.

Wij zijn druk doende met de voorbereidingen en willen van u graag weten of u gezellig mee gaat happen en stappen. Alleen met voldoende aanmeldingen kan dit evenement plaats hebben. Wilt u ook 1 ronde gastadres zijn dan horen wij het graag van u. Gastadressen zijn 1 ronde gastheer/gastvrouw en doen vervolgens weer gezellig mee.

Wilt u zich opgeven als gastadres of als deelnemer? Stuur dan een mail voor 4 oktober aanstaande naar: vriendenvandebakenes@gmail.com onder vermelding van'Bakenesser Hap & Stap. Geef daarbij aan of u als deelnemer of als gastadres/deelnemer wilt meedoen. Vergeet niet uw naam en contactgegevens te vermelden.

Per deelnemer bedragen de kosten € 15,=. Deels gaan de inkomsten naar de gastadressen en deels naar de stichting t.b.v. toekomstige evenementen.