Nieuws

December 2015

Een nieuwe nieuwsbrief, nieuwe vrienden en uw Vriendschappelijk steun aan de stichting!

Nesta en Machielsen

Het einde van een mooi 2015 nadert. We maken ons op voor de jaar evaluatie en met name voor een nieuw jaar! Een jaar met nieuwe activiteiten maar ook een jaar waarop we een beroep doen op uw inbreng voor wat betreft de activiteiten en de invulling ervan door de stichting Vrienden van de Bakenes. En natuurlijk is de nieuwe agenda ook ingevuld. Vult u de data ook in uw agenda in? (klik bovenin op buurtagenda voor de data van de nu al bekende activiteiten). Neem vooral uw buren, straatgenoten en vrienden van jong tot oud mee!

Maar voor het zover is graag uw aandacht voor een aantal zaken:

  • Bovenaan dit artikel ziet u twee nieuwe vrienden van de Stichting die mooie producten combineren met vakmanschap en passie; Restaurant Nesta aan de Bakenessergracht en Schildersbedrijf Michiels. Een ieder op een eigen manier. In de nieuwsbrief leest u hier meer over. Tevens hebben zij voor de Vrienden van de Stichting een leuke geste. Vraag er gerust naar!!
  • En wanneer we het toch over de nieuwsbrief hebben: deze krijgt u voor de kerstdagen in de brievenbus of via de digitale snelweg. Kunt u niet wachten? Klink rechts onderin op open de nieuwsbrief en u kunt de nieuwste versie op uw gemak lezen.
  • Al deze mooie activiteiten kunnen niet zonder UW STEUN! Zowel bij alle activiteiten waarbij we uw hulp kunnen gebruiken maar ook uw vriendschappelijke overboeking op de bankrekening van de stichting. Dus:


Wilt u Vriend blijven of worden van de Stichting Vrienden van de Bakenes? Stuur dan als nieuwe vriend een e-mail naar bestuur [at] vriendenvandebakenes.nl met uw contactgegevens en maak een bedrag van minimaal 15 euro per jaar/per persoon over op het IBAN bankrekeningnummer: NL 71 RABO 0139.4466.56 t.n.v Stichting Vrienden van de Bakenes te Haarlem, onder vermelding van jaardonatie 2016 en uw naam. Doneert u 20 euro of meer dan krijgt u als nieuwe vriend ook (eenmalig) het schitterende boekje over de historie van de Bakenesserkerk cadeau!

Wij wensen u fijne feestdagen en vooral een gezond 2016!

Bestuur Stichting Vrienden van de Bakenes

Carry, Margreet, Esther en Bas