Nieuws

Thema BEROEPEN & AMBACHTEN

Zondag 2 april: UPDATE RONDJE BAKENES 2017

Rondje Bakenes

Op zondagmiddag 2 april 2017 zal er weer een *Rondje Bakenes* plaatsvinden, georganiseerd door de nieuwe werkgroep Buurtcultuur die het evenement in een fris jasje steekt. De aftrap is vanaf 12.00 uur bij Margaux aan het Spaarne waarna er om 17.00 uur afgesloten wordt in de Bakenesserkerk tijdens de onthulling van de sponsorborden.

Rechts onderaan deze pagina kunt u onder het kopje - nieuwsbrief- het complete programma downloaden!


Tijdens deze middag zullen verschillende exposanten de gelegenheid krijgen om aan hun buurt- en stadsgenoten te vertellen over het beroep of ambacht dat zij uitoefenen of uitgeoefend hebben. Zij stellen hiervoor hun huis, praktijk of winkel open en iedereen is welkom. Deze locaties zullen duidelijk herkenbaar zijn en op meerdere momenten zullen er presentaties gehouden worden.

Rechts onderaan deze pagina kunt u onder het kopje - nieuwsbrief- het complete programma downloaden!


Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten rondom het Rondje Bakenes? Stuur een mailtje naar rondjebakenes [at] gmail.com òf geef een Like op de Facebook pagina Rondje Bakenes: www.facebook.com/rondjebakenes/

Op deze pagina kunt u regelmatig updates lezen over wie er deelnemen aan het Rondje Bakenes, welke activiteiten er gepland staan, en zult u uiteindelijk ook het hele programma kunnen terugvinden.