Nieuws

Zon, muziek, gezelligheid en leuke mensen op het Vrouwepleintje

Bakenesser Beatles (Buurt) Buffet druk bezocht

Bakenesser Buurt Buffet 2018

Op zaterdagmiddag 16 juni was de jaarlijkse zomer bijeenkomst voor en door buren en vrienden uit de Bakenesserbuurt, dit jaar in het thema van de Beatles, het Bakenesser Beatles Buffet.

Op het zonovergoten pleintje in de Vrouwestraat, naast de Bakenesserkerk, ontmoetten buren elkaar voor een hapje en een drankje, konden zij bijpraten en kennismaken met elkaar. Voor de kinderen was er een springpaleis, mogelijk gemaakt door Rinze de Makelaar, en er werd volop gestoepkrijt en bellen geblazen. De BBB werd muzikaal aangekleed door de Haarlemse vocal group & band The Barbees & Barflies. Zij wisten de voetjes volop van de vloer te krijgen met hun swingende sets.

Zoals ieder jaar werd ook dit jaar een buurtbewoner speciaal in het zonnetje gezet, vanwege zijn of haar buitengewone inzet voor de buurt. De BuurtBikkel van 2018 is uitgereikt aan Kees van Aalst. Kees mag zich een jaar lang trotse eigenaar noemen van deze wisseltrofee.

De culinaire skills van de buren uit de Bakenesserbuurt lijken ieder jaar een hoger niveau te bereiken. Het meegebrachte eten (en drankjes) waren wederom van uitmuntende kwaliteit. Dit belooft veel voor de Bakenesser Hap & Stap op 13 oktober aanstaande. Heeft u zich hiervoor al ingeschreven?

De jaarlijkse zomerbijeenkomst is natuurlijk niet mogelijk zonder de inzet van alle bewoners en buren uit de Bakenes. Dit jaar gaat onze speciale dank uit naar Agnes, Ria, Willeke, Jacques en Marieke voor de organisatie van een memorabele en gezellige dag.