Nieuws

Vrijwilligers gezocht voor

Swim to Fight Cancer Haarlem op zondag 16 september

Swim to fight cancer

Op zondag 16 september 2018 is de tweede editie van Swim to Fight Cancer Haarlem! Honderden deelnemers springen het Spaarne in en zwemmen 2 of 4 kilometer, individueel of in een team, door het hart van deze prachtige stad. Niet alleen vanwege het sportieve en fun element, maar vooral ook om zoveel mogelijk geld op te halen voor kankeronderzoek. Een evenement met een lach en een traan: ieder met zijn eigen motivatie, met zijn eigen verhaal, maar met een sterk gezamenlijk doel!

Doe mee en draag jouw steentje bij aan dit fantastische evenement!

Om de Swim goed en veilig te kunnen laten verlopen zijn we op zoek naar enthousiaste en betrokken vrijwilligers. Absoluut onmisbaar bij de organisatie van een evenement als dit!

Meld je aan als vrijwilliger

Ben jij zondag 16 september beschikbaar, of wil je helpen in de aanloop hiernaartoe? Wil je ook een vuist te maken tegen kanker en onderdeel zijn van een enthousiast team van ondernemende mensen uit Haarlem en omgeving? Meld je dan nu aan op de site haarlem.swimtofightcancer.nl en schrijf je in als vrijwilliger!

Hoop voor de toekomst!

De opbrengst van Swim to Fight Cancer gaat naar jonge, talentvolle onderzoekers waarvan we verwachten dat ze tot de top van de oncologie gaan behoren. Door het financieren van hun onderzoek hopen wij steeds dichterbij de dag te komen dat kanker geen dodelijke ziekte meer hoeft te zijn. Op de site kun je meer lezen over deze onderzoekers en je gelijk aanmelden als vrijwilliger voor de Swim! Heb je nog vragen, mail gerust naar vrijwilligers [at] haarlem.swimtofightcancer.nl

Help om dit evenement samen tot een groot succes te maken!

De Stichting Vrienden van de Bakenes is trots dat we ons steentje mogen bijdragen!