Nieuws

Weer een super gezellig succes

Bakenesser Hap & Stap 2018

Hap en Stap 2018

Zaterdag 13 oktober was het weer zover: de bijna tradionele Hap en Stap door de Bakenesserbuurt. Tijdens verschillende rondes een hapje en drankje bij een buurtgenoot en dan weer door naar het volgende adres!

Voor de vierde keer organiseerden wij dit jaar de Bakenesser Hap en Stap. Of eerlijk gezegd: de organisatie was in handen van Linda, Frank en Bas.

Maar liefst 15 verschillende adressen in de Bakenesserbuurt deden mee. En wat is er leuker dan elkaar (beter) te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje in een "andere" setting.

Centraal afgetrapt bij Linda en Frank onder het genot van een amuse verzorgd door Suzanne de lange van Souplesse catering en lekker bubbeltje! (wist je dat ze elke donderdag een heerlijk gerecht maakt dat je kan reserveren!...Zeker een aanrader: site van souplesse catering).

Daarna met je persoonlijke routekaartje op pad om op vier adressen een heerlijk gerecht te gaan eten onder het genot van een drankje. En helemaal leuk: elke ronde weer een ander adres met een andere tafelsetting.

Heerlijk afgesloten bij Durk en Minke op de Bakenessergracht met koffie en lekkere zoetigheid!

Gezelligheid, een leuke en warme groep, kortom we hebben nu alweer zin in volgend jaar!

Linda, Frank en Bas